News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

x_factor

X Factor a fost și aseară preferatul celor mai mulți români, impunându-se lider detașat de audiență atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât și în rândul publicului din mediul urban. Super producția de la Antena 1 a atins cote de piață de până la 32 de procente. A fost ultima ediție în care telespectatorii au putut urmări imagini filmate la audiții. De săptămâna viitoare, concurenții intră în tabăra de pregătire.

X Factor a fost și aseară prima opțiune a telespectatorilor. Super show-ul de la Antena 1 a condus detașat topurile de audiență cu o cotă de piață medie de 21.4 de procente la nivelul targetului comercial 15-54 urban și un rating mediu de 7.6%, lăsând pe locul al doilea principalul competitor, Pro Tv, care a înregistrat doar 16.3 procente share și un rating de 5.7 procente. Pe locul al treilea s-a clasat în topul celor mai urmărite posturi la nivelul targetului amintit, Prima Tv, cu 2.6% audiență medie și 7.2 cotă de piață.

În minutul de aur, 22.14, Antena 1 a fost urmărită de 1.218.000 de telespectatori din mediul urban, de trei ori mai mulți decât numărul celor care, la aceeași oră, au urmărit programului postului Pro Tv. Concurenții cu voci foarte bune, dar și câteva momente inedite i-au ținut pe telespectatori cu ochii pe Antena 1. Printre cei care s-au remarcat în episodul de aseară a fost Alexandru Tartareanu, un tânăr care a ales să interpreteze o melodie în limba ucraineană și a reușit să impresioneze cu vocea sa deopotrivă publicul și juriul, dar și Bianca Purcărea, o tânără care, deși a cântat o melodie mai puțin cunoscută, în limba portugheză a reușit să convingă juriul că merită să treacă mai departe. Nu doar juriul a fost cel impresionat de vocea Biancăi, ci și fanii X Factor de pe Facebook, care nu s-au sfiit să își arate aprecierea pentru tânăra concurentă.

O altă voce bună care a răsunat aseară pe scena X Factor a fost cea a lui Adrin Nour. Tânărul este actor de meserie și tocmai când se gândea că nu mai are nicio șansă pentru o carieră în muzică, a aflat de X Factor. Alegând să cânte muzică rock, bărbatul l-a determinat pe Mihai Morar să exclame la sfârșitul prestației sale: “Există o mare posibilitate să se fi născut un star rock”. Tot cu o melodie rock a uimit și Raduly Botond. Tânărul a reușit să ridice întreaga audiență în picioare interpretând una dintre cele mai bune piesele din istorie, „Bohemian Rhapsody”. A primit trei de DA și promisiunea că va ajunge o vedeta!

Ediția de aseară a fost ultima în care telespectatorii au mai putut urmări imagini de la audiții. De săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea urmări evoluța concurenților în tabăra de pregătrie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *