News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ma uit la ceea ce se petrece in tara si ma infior. Ceea ce nu au facut desfiintarea scolilor, taierea salariilor, impozitarea pensiilor, a facut legea sanatatii. Mergand pe principiul “mi-ai luat tot, viata nu ti-o dau” romanii au luat atitudine. Infometati,  satui sa fie batjocoriti si tratati ca niste dusmani in tara lor, au iesit in strada. Si nu au facut-o pentru ca noi, cei din opozitie, desi semnalam aceste abuzuri de ani buni, le-am fi cerut-o. Au facut-o pentru un principiu. Pentru ca intre Arafat si Basescu, romanii se-ntreaba” Da cine e Basescu asta, domnule?” Pentru ca, in timp ce primul se lupta sa salveze vieti, al doilea se lupta sa salveze clientela politica. In timp ce primul cauta solutii pentru a ajuta o natie careia nu-i apartine, al doilea cauta solutii sa taie pensii, salarii, sa inchida spitale si scoli. Asta este diferenta intre Arafat si Basescu. Iar oamenii o stiu si nu mai pot fi prostiti. La fel cum stiu ca, deja, lupta pentru propria lor supravietuire.

Daca guvernantii ar mai avea un pic de demnitate si de bun simt, ar trebui sa renunte la functii si sa raspunda pentru dezastrul pe care l-au provocat. Pentru ca, este clar, romanii s-au saturat de incompetenta, de un prim-ministru inexistent si de un presedinte cu apucaturi dictatoriale.

In schimb, lasii de la guvernare, in frunte cu acelasi Basescu, par sa fi disparut de pe fata pamantului. De altfel, cum ai putea sa linistesti niste oameni care au ajuns s-o duca mai greu decat pe vremea lui Ceausescu? (laurentiuhalmagean.wordpress)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *