News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

“S-AU LUAT LA BĂTAIE ÎN SCARA BLOCULUI ”

Local 24 ianuarie 2011 admin 0

apelând numărul unic de urgenţă 1124 care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.Persoana vătămată B. Mihaela a depus plângeri prealabile de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de cele două femei pentru săvârşirea infracţiu1 cele două femei luând-o la palme pe concubina bărbatului1 de către locatarul unui bloc de pe Splaiul General Praporgescu1 despre faptul că în scara blocului are loc o altercaţie între vecini fiind implicate mai multe persoane1 dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat3 fiind vorba despre un bărbat N. Ioan în vârstă de 32 de ani şi două femei T. Ramona de 28 de ani şi Ş. Claudia de 30 de ani1 iar în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate au fost identificaţi autorii agresiunii1 iar în urma unor discuţii contradictorii conflictul a degenerat1 în jurul orei 21.001 în timp ce se aflau în scara blocului s-au întâlnit cu N. Ioan şi concubina acestuia B. Mihaela1 la numărul de telefon 0257/514900.4 loviri4 pe numărul unic de urgenţă 1123 pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte4 producându-i mai multe zgârieturi şi leziuni la nivelul feţei.Văzând cele întâmplate bărbatul a prins-o de păr pe T. Ramona şi i-a aplicat mai multe palme peste faţă1 provocându-i numeroase leziuni traumatice la nivelul capului1 respectiv 3 femei şi un bărbat.În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului1 sau direct la dispeceratul Jandarmeriei Arad4 T. Ramona devenind victima unei agresiuni1 tâlhării4 toţi trei din Arad.Cele două femei1 vineri5
Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat,  pe numărul unic de urgenţă 112, de către locatarul unui bloc de pe Splaiul General Praporgescu, despre faptul că în scara blocului are loc o altercaţie între vecini fiind implicate mai multe persoane, respectiv 3 femei şi un bărbat.

În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate au fost identificaţi autorii agresiunii, fiind vorba despre un bărbat N. Ioan în vârstă de 32 de ani şi două femei T. Ramona de 28 de ani şi Ş. Claudia de 30 de ani, toţi trei din Arad.

Cele două femei, în timp ce se aflau în scara blocului s-au întâlnit cu N. Ioan şi concubina acestuia B. Mihaela, iar în urma unor discuţii contradictorii conflictul a degenerat, cele două femei luând-o la palme pe concubina bărbatului, producându-i mai multe zgârieturi şi leziuni la nivelul feţei.

Văzând cele întâmplate bărbatul a prins-o de păr pe T. Ramona şi i-a aplicat mai multe palme peste faţă, provocându-i numeroase leziuni traumatice la nivelul capului, care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana vătămată B. Mihaela a depus plângeri prealabile de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de cele două femei pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

De asemenea, T. Ramona devenind victima unei agresiuni, a depus la rândul ei o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de N. Ioan pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Jandarmii le-au întocmit celor trei persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul  Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *