News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sărbătoarea zilelor comunei Almaş a fost un motiv pentru o serie evenimente care au avut loc în localitate, în data de 1 august. În prezenţa unor invitaţi de frunte, între care preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, primarul comunei, Teodor Avram, a punctat o serie de evenimente, după cum urmează:

– Inaugurarea drumului asfaltat care face legătură satului Rădeşti cu drumul judeţean care trece prin Almaş şi Cil.

– Inaugurarea Căminului cultural din Rădeşti, care a fost rebilitat integral, fiind o adevărată bijuterie în acest sens, cu sală de spectacole, bucătărie şi anexe sanitare moderne.

– Dezvelirea unei plăci comemorative de pe Şcoala primară din Rădeşti, închinată eminentului dascăl Nicolae Boşcaiu, care a fost sfinţită de către un sobor de preoţi, condus de părintele paroh Daşcău.

– lansarea Monografiei „Rădeşti – judeţul Arad, o aşezare multimilenară” scrisă de către lt.col (R) Vasile V. Rada, rod al unei munci de 20 de ani, sub coordonarea cercetătorului ştiinţific principal I dr. Ioan Haţegan, de la Academia Română. O lucrare monografică de excepţie, de aproape 500 de pagini, care va fi propusă spre premiere Academiei Române.

După aceste festivităţi, la Rădeşti s-a desfăşurat Festivalul Fanfarelor din această regiune, o manifestare artistică de excepţie, urmată de un bal al fiilor satului în noul Cămin cultural.
{source}
<object width=”560″ height=”340″ id=”lsplayer” classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″><param name=”movie” value=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_aba2971c-d11e-4120-865b-867289452722&autoPlay=false&mute=false”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><embed name=”lsplayer” wmode=”transparent” src=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_aba2971c-d11e-4120-865b-867289452722&autoPlay=false&mute=false” width=”560″ height=”340″ allowScriptAccess=”always” allowFullScreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object><div style=”font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px”>Watch <a href=”http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”live streaming video”>live streaming video</a> from <a href=”http://www.livestream.com/newsarad?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”Watch newsarad at livestream.com”>newsarad</a> at livestream.com</div>
{/source}

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *