News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Se incepe reabilitarea drumului judetean 792A Bocsig-limita de judet Bihor Se incepe reabilitarea drumului judetean 792A Bocsig-limita de judet Bihor
Please follow and like us:
Pin Share

„Orice dezvoltare începe cu consolidarea infrastructuri. Îmi doresc o dezvoltare uniformă în infrastructura rutieră. Prin aceste investiţii creşte implicit nivelul de trai, pentru că drumuri bune înseamnă baza unei construcţii economice şi sociale sănătoase”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţan Arad cu ocazia semnării contractul de lucrări privind reabilitare şi modernizarea unor tronsoane ale drumului judeţean 792A Bocsig – limită jud. Bihor.

Valoarea totală a conctactului semnat joi, 4 iunie, este de 2.052.421 lei (fără TVA) durata maximă de execuţie a lucrărilor fiind de 6 de luni, iar lungimea însumată a tronsoanelor reabilitate este de circa 9,2 km. Reabilitarea drumului a fost cuprinsă în programul de investiţii al Consiliului Judeţean, drept urmare instituţia este cea care  finanţează lucrările.

Nicolae Ioţcu susţine că prin modernizarea acestui drum se va deschide o rută alternativă spre judeţul Bihor. „Consiliul Judeţean Arad pune un accent important pe modernizarea infrastructurii rutiere, întocmind proiecte pentru acestea şi căutând surse de finanţare, în ciuda diminuării bugetului instituţiei, conform legii bugetului de stat pe 2015”, a completat Nicolae Ioţcu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *