News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat, la Arad, că de anul viitor se va plăti taxă de poluare şi pentru autovehiculele cu motoare Euro 5. De asemenea, demnitarul a declarat că se va majora şi taxa de poluare pentru autovehiculele cu motoare Euro 1, Euro 2, Euro 3 şi Euro 4.
„Nu preconizăm, pentru anul viitor, o creştere spectaculoasă a taxei de poluare pentru autovehiculele cu motoare Euro 1, Euro 2, Euro 3 şi Euro 4, pentru că în actuala situaţie de recesiune economică a ţării acest lucru nu ar fi binevenit. Totuşi, taxa de poluare pentru aceste autovehicule va fi uşor majorată şi, de asemenea, se va impune plata unei taxe de poluare pentru autovehiculele Euro 5”, a precizat ministrul Laszlo Borbely.
„Deocamdată nu pot spune cu cât se va majora taxa de poluare pentru motoarele mai vechi şi nici cât va fi taxa de poluare pentru motoarele Euro 5, acest lucru urmând să fie stabilit, după toate probabilităţile, în cursul săptămânii viitoare”, a mai adăugat ministrul. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *