News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au avut loc concursurile pentru ocuparea funcţiilor de şef al Serviciului Rutier şi şef al Serviciului de Ordine Publică. În urma probelor susţinute, comisarul de poliţie Dorin Goilean este noul şef al Serviciului Rutier iar comisarul şef de poliţie Romulus Bâlc va ocupa funcţia de şef al Serviciului de Ordine Publică.
Comisarul de poliţie Dorin Goilean (foto, sus) este absolvent al Facultăţii de Drept, specializarea „Ştiinţe juridice” şi al cursului postuniversitar specializarea „Management”, din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad. Noul şef al Poliţiei Rutiere Arad este încadrat la IPJ Arad din anul 1995, a lucrat ca ofiţer pe linie de investigare a fraudelor iar din anul 2006 a ocupat funcţia de consilier juridic al instituţiei.
Comisarul şef de poliţie Romulus Bâlc este încadrat la MAI din anul 1990, a lucrat ca ofiţer la Serviciul de Poliţie Transporturi Arad iar ulterior ca ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Inspecţie Internă din cadrul IPJ Arad şi adjunct al Secţiei nr. 1 de poliţie. Şeful Serviciului de Ordine Publică este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri MAI, al Facultăţii de Drept şi al unui curs post universitar, specializarea „Drept Penal ”, în cadrul universităţii din Oradea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *