News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Selgros si CJA au trimis ajutoare

National 14 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

„Întotdeauna, românii au ştiut să se ajute unii pe alţii, la greu. Acum, când mii de concetăţeni trec prin momente foarte grele, Consiliul Judeţean Arad este solidar cu suferinţa oamenilor şi face tot ceea ce e posibil să ofere ajutor celor aflaţi în suferinţă. Ca buni creştini, trebuie să fim alături de aceşti oameni”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Astfel, prin grija conducerii Consiliului Judeţean, un prim transport pentru sinistaţii din judeţele Vrancea şi Buzău  a şi ajuns la centrul de colectare în cursul zilei de luni, 13.02.

În cadrul parteneriatului cu Consiliul Judeţean, produsele au fost oferite de Selgros Cash &Carry Arad, iar valoarea acestora este de 2474,66 lei. Produsele trimise sunt neperisabile sau greu perisabile: făină, ulei, zahăr, paste făinoase şi diferite conserve – legume, pateu. Acesta a fost primul pas, Consiliul Judeţean extinzând acest parteneriat şi cu alte firme, care în viitorul apropiat vor contribui şi ele cu alimente pentru persoanele aflate în dificultate din cauza intemperiilor. Astfel, SC Presmo SRL din localitatea Ghioroc a oferit o tonă de făină, în săculeţi de 5 kg chiar azi (n.r. marţi, 14 februarie) urmând ca făina să fie trimisă în zonele calamitate cu următorul transport.

Consiliul Judeţean, alături de Ministerul Apărării Naţionale, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Prefectura Arad, Primăria municipiului, face apel în continuare tuturor celor care doresc să-i ajute pe sinistraţii din Vrancea şi Buzău, amintind că o pot face până pe data de 20 februarie. Punctele de colectare sunt cortul din faţa Primăriei municipiului Arad şi în interiorul supermarketului Kaufland, în fiecare zi între orele 9-20. Menţionăm că nu se se colectează obiecte de îmbrăcăminte, doar produse alimentare neperisabile, apa minerală sau plată.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *