News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad organizează în data de  16.10.2014 un seminar de promovare a serviciilor EURES și a altor rețele europene în rândul tinerilor elevi, studenți, absolvenți, altor persoane interesate, cu tema :”  Mobilitate Europeană pentru o carieră de succes” .

Odată cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeană, în calitate de serviciu public de ocupare, ANOFM a devenit membru de drept al rețelei EURES, care reprezintă o rețea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de ocupare a forței de muncă din statele membre ale Spațiului Economic European și alte organizații partenere implicate pe piața muncii.

    Obiectivele seminarului sunt următoarele: 

  • Creșterea gradului de conștientizare a beneficiilor utilizării rețelei EURES și a altor rețele europene( Europe Direct, Europass ) în rândul tinerilor elevi, studenți, absolvenți, altor persoane interesate ;
  • Rețeaua EURES să devină o opțiune a solicitanților de locuri de muncă și a angajatorilor în privința recrutării internaționale și a mobilității lucrătorilor.
  • Incetățenirea unei culturi a mobilității în rândul populației active.

 

Seminarul se va desfășura la : Universitatea “ Aurel Vlaicu “ Arad – B-dul Revoluției nr.77, parter, sala nr.13, în data de 16 octombrie 2014, începând cu ora 10.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *