News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), în parteneriat cu Agemţia Naţională Antidrog organizează la Arad, în 5 octombrie, Sincronul Antidrog „Între ALB şi NEGRU”. Sincronul va avea loc de la ora 16, în Piaţa Avram Iancu, iar Instituţia Prefectului-judeţul Arad este partener în acest proiect de anvergură.

Evenimentul îşi propune să conştientizeze tinerii asupra riscurilor asociate consumului de droguri, precum şi solidaritatea tinerilor împotriva acestui flagel. Cei 2.500 de tineri participanţi de la şcolile şi liceele arădene vor primi măşti albe şi negre de la o celebră casă producătoare de măşti din Veneţia, precum şi 1.000 baloane de heliu.

CIADO România va trimite imagini ale evenimentului spre omologare în Cartea Recordurilor fiind cel mai mare sincron organizat în materie de antidrog.

„Ca instituţie ne alăturăm acestui proiect iniţiat de CIADO România. Iniţiativa, care se dovedeşte a fi una de amploare, este lăudabilă şi vine în sprijinul acţiunilor inţiate de instituţiile statului, de luptă împotriva consumului de etnobotanice şi droguri.”, a declarat Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *