News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Echipa patronată de Pavel Piroş, Şoimii Pîncota a părăsit cu greu, ce-i drept Cupa României, după ce a cedat în faţa Concordiei Chiajna, scor 2-3 (0-2), jucătorii lui Dan Cuedan au arătat că sunt fotbalişti oferind publicului spectator o lecţie de ambiţie şi dăruire la un nivel mult mai ridicat faţă de poziţia unde se regăsesc acum.

Partida din şaisprezecimile competiţiei a adus pe stadionul din Pîncota una din grupările în formă ale primei ligi, o echipă tânără, avidă de performanţă, clasată pe locul şase în primul eşalon al fotbalului românesc.

Băieţii lui Dan Cuedan au intrat dezinvolţi în teren, iar marile ocazii ale primului act le-au aparţinut. Din păcate, Bulzan (min. 20) şi Huţanu (min. 37) nu au reuşit să finalizeze, deşi l-au avut în faţă doar pe goal-keeper-ul gazdelor, Niţă. Şansa le-a surâs însă oaspeţilor care au reuşit să înscrie de două ori, din faze care, practic, nu anunţau nimic. Primul gol a venit în min. 35, atunci când D. Stan, fiul antrenorului, a trimis o minge în careu din lovitură liberă laterală, de unde Lengyel, presat de Fl. Ilie, a deviat nefericit în plasă, pe lângă Irimia, 0-1. Finalul primei reprize a consemnat o nouă reuşită pentru ilfoveni. Purece a executat bine o lovitură liberă din lateral dreapta, Irimia a respins, însă doar până la Simion, care a trimis mingea în plasă din careul mic, 0-2.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru arădeni, cel de-al doilea mitan arătând o echipă gazdă mult mai motivată şi în acelaşi timp inspirată. Nou intratul Uibariu a centrat perfect în min. 71, lovitura de cap a lui Alin Mihai dovedindu-se imparabilă, 1-2. Iar în min. 82 a venit reuşita lui Leucuţa, care, bine servit de Mitu, a trimis imparabil pe lângă Niţă, 2-2.

Aşa a fost să fie! Când toată lumea aştepta, cu speranţe, prelungirile, Chiajna a profitat din nou de o fază fixă, Florin Ilie reuşind să trimită mingea în plasă după o lovitură de colţ, 2-3. Era min. 90+2 şi după doar un minut Şoimii Pâncota spunea “Adio” Cupei României.

Repet nu a făcut-o oricum, ci în aplauzele, generoase, ale celor peste 2.000 de spectatori, care au răsplătit, evoluţia excelentă, ambiţia şi dăruirea aceste echipe numite “Şoimii Pîncota”!

Bravo Şoimii Pîncota!

Pîncota: Irimia – Românu, Lengyel, Suciu, Nistor (min. 79 Leucuța) – Huțanu (min. 61 Uibariu) Mitu, Pavel, Bulzan (min. 73 Filaret) – Mihai, Burian.

Chiajna: Fl. Niță – Belu, Belica, Fl. Ilie, Damian – Leca, D. Stan (min. 84 S. Pană), Purece (min. 66 Ciupitu), Popovici – Zuluf (min. 73 Serediuc), V. Simion.

Au arbitrat: Dorian Micloșină – Ciprian Danșa, Iulius Timar. Observatori: Octavian Ștreng, Iosif Vigu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *