News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prefectura Arad, prin Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor, continuă şi în această săptămână demersul de preluare a cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice, precum şi de eliberare a acestora prin intermediul unei staţii mobile care se deplsează săptămânal în judeţ.

Staţia mobilă este operativă în localităţile Lipova şi Sebiş. Astfel, cetăţenii din zona Sebişului sunt aşteptaţi joi, 1 septembrie, între orele 9,30-14.00, la Primăria Oraşului Sebiş fie pentru a depune cereri pentru eliberarea de paşapoarte, fie pentru a le ridica în cazul în care au depus deja actele. De asemenea, săptămâna viitoare, marţi, 8 septembrie, locuitorii de pe Valea Mureşului se pot prezenta la Primăria oraşului Lipova în acelaşi interval orar.

„Facem apel la cetăţenii de pe Valea Crişului Alb şi de pe Valea Mureşului care doresc să depună actele pentru paşaport electronic să facă acest lucru chiar la primăriile Sebiş şi Lipova să nu se mai deplaseze până în municipiu. Prin punerea în funcţiune a acestei staţii vrem să venim mai aproape de nevoile cetăţeanului”, a declarat Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad.

Documente necesare pentru eliberarea paşaportului

Documentele necesare pentru eliberarea paşaportului simplu electronic pentru cetăţenii români cu domiciliul în România sunt, în cazul persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani: cartea/buletinul/cartea provizorie de identitate, în original; paşaportul anterior, dacă titularul a mai posedat paşaport; chitanţele CEC Bank reprezentând contra- valoarea paşaportului simplu electronic şi a taxei consulare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *