News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

STELA POPESCU, PREMIATA LA IMPLINIREA VARSTEI DE 80 DE ANI. A PRIMIT UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE PREMII DIN TARA STELA POPESCU, PREMIATA LA IMPLINIREA VARSTEI DE 80 DE ANI. A PRIMIT UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE PREMII DIN TARA
Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o astăzi pe actrita Stela Popescu, potrivit unui comunicat de presa, „în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori”.

Klaus Iohannis i-a conferit actriței Ordinul Naţional „Steaua României”,  în grad de Cavaler.

Cea mai cunoscută actriță a teatrului de revistă din România împlinește astăzi frumoasa vârstă de 80 de ani și vrea să fie pe scenă până la 120 de ani, după cum a mărturisit.

Stela Popescu trăieşte singură încă din 1998, de când soţul ei a murit. Actriţa a fost căsătorită timp de trei decenii cu textierul Puiu Maximilian, însă acesta s-a stins din viaţă în urmă cu 17 ani, după o luptă grea cu cancerul.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *