News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Strabag SRL a câştigat licitaţia pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea şi A3 (Biharia) Strabag SRL a câştigat licitaţia pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea şi A3 (Biharia)
Please follow and like us:
Pin Share

SC Strabag SRL a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia drumului de legătură dintre Centura Oradea şi A3 (Biharia), valoarea contractului fiind de 545,91 milioane de lei, fără TVA, informează un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Marţi, 18 august 2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect proiectare şi execuţie „Legătură Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia). Ofertantul desemnat câştigător este S.C. STRABAG SRL cu preţul de 545.910.100,02 Lei fără TVA”, se menţionează în comunicatul companiei de drumuri.

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 84 de luni.

Potrivit CNAIR, lungimea traseului este de 18,96 kilometri.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *