News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SUA ridică avertizarea pentru Japonia din cauza coronavirusului, probleme și în Europa SUA ridică avertizarea pentru Japonia din cauza coronavirusului, probleme și în Europa
Please follow and like us:
Pin Share

SUA și-au ridicat nivelul de avertismen de călătorie în Japonia, au apărut  mai multe dovezi de teama răspândirii coronavirusului și că fsperanța de a opri o pandemie globală se micșorează, conform Bloomberg.

Iranul, Italia și Coreea de Sud au raportat noi morți sâmbătă. În total, există aproximativ 77.000 de cazuri la nivel mondial, cu peste 2.300 de decese, aproape toate în China.

Coreea de Sud a raportat 229 de cazuri noi, aproape jumătate dintre ele legate de membrii unei secte religioase, incluzând majoritatea pacienților din secția de psihiatrie a unui spital.

Organizația Mondială a Sănătății a trimis sâmbătă o echipă medicală la Wuhan, epicentrul bolii, dar nu a dat niciun rezultat încă. Între timp, liderii din China au promis o politică monetară și fiscală mai ușoară pentru a reînvia economia.

Deși Japonia a raportat o singură moarte, pe fondul a aproape 80.000 de cazuri și aproape 2.400 de decese în întreaga lume, are un număr relativ mare de cazuri, 121. O mare parte din aceasta s-a datorat răspândirii pe vasul de croazieră Diamond Princess.

O a șasea persoană a murit sâmbătă în Iran, în provincia centrală Markazi, a informat agenția de știri semi-oficială Tasnim. Oficialii de sănătate iranieni au raportat, de asemenea, 785 de cazuri suspectate, crescând posibilitatea unei infecții mult mai largi.

Oficialii au dispus închiderea școlilor din șase provincii. Echipele de fotbal, sălile de concerte, teatre și cinematografe au fost, de asemenea, anunțate să anuleze evenimentele, a informat Agenția de știri a Republicii Islamice. Ministerul Sănătății a declarat mai târziu că a închis universitățile din 10 provincii.

Kuwait Airways a declarat că va trimite avioane în al doilea cel mai mare oraș al Iranului, Mashhad, pentru a evacua mai mult de 700 de cetățeni din Kuweiti. Zborurile private au fost oprite.

Regiunea Lombardiei are 39 de cazuri de coronavirus cu alte 12 cazuri în Veneto, au declarat oficialii regionali, într-o conferință de presă, sâmbătă, la Milano. Majoritatea cazurilor sunt în zona Codogno, aflată la 60 de kilometri de Milano. O femeie care a fost găsită moartă în locuința sa a fost diagnosticată pozitiv, a spus secretarul de sănătate. Vineri, trei turiști din Roma au fost diagnosticați cu coronavirus.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *