News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

galerie uta

În cursul dupăamiezii de sâmbătă UTA a disputat la Mako o partidă amicală în compania echipei Honved Budeapesta. Din păcate atât oficialii clubului cât şi suporterii care au făcut deplasarea au fost agresaţi verbal şi fizic de către un grup de huligani. Incidentul este regretabil însă dorim să scoatem în evidenţă faptul că acesta nu ar fi avut loc dacă partida s-ar fi desfăşurat, conform programării iniţiale, la Arad. Aşa după cum se ştie, clubul UTA a trebuit să identifice o altă locaţie pentru acestă partidă deoarece toate terenurile din Arad erau impracticabile.
Am constatat cu stupoare că şeful Serviciului Administrare Baze Sportive şi Agrement din cadrul Primăriei Arad a declarat într-un interviu că nu are ce să îşi reproşeze în legătură cu această deficienţă, pe care noi o considerăm însă inadmisibilă pentru un oraş european al secolului XXI. Situaţia este cu atât mai hilară cu cât impracticabil a fost şi terenul sintetic Şega, al cărui rost este chiar acela de a asigura o bază de pregătire chiar şi în condiţii de vreme nefavorabilă. De altfel, domnul Dugăeşescu se contrazice şi chiar se autoacuză în acelaşi interviu când declară: „poate, la anul va fi mai bine, cu menţiunea că va trebui să ne dotăm cu utilajele corespunzătoare”.
Noi ne întrebăm de ce trebuie să aşteptăm iarna următoare şi de ce domnul Dugăeşescu în calitatea sa nu a luat din start măsurile necesare pentru a asigura condiţii normale de pregătire echipelor arădene. De altfel domnul Dugăeşescu dezinformează în continuare în acelaşi material când afirmă că a încercat să „rezolve problema cu un tractoraş”. Utilajul respectiv a intervenit însă în urma demersurilor făcute de suporterii care au participat la acţiunea de deszăpezire a terenului de pe stadionul Francisc Neumann, acţiune la care cei responsabili de întreţinerea bazelor sportive din municipiul Arad nu au participat în niciun fel.
Situaţia creată este ultima dintr-un şir destul de lung în care domnul Marin Dugăeşescu a arătat că nu se ridică la nivelul cerinţelor postului pe care îl ocupă. UTA nu este prima dată în situaţia de a nu avea unde se antrena, tabela de marcaj a stadionului funcţionează defectuos deşi s-au cheltuit numeroşi bani publici pentru achiziţionarea ei, asta ca să nu mai amintim de atitudinea arogantă a acestui domn care afirma recent într-un dialog cu părinţii grupelor de copii ai clubului că pe el nu îl interesează echipele ci terenurile.
Dorim să-i reamintim domnului Dugăeşescu faptul că menirea terenurilor este aceea de a fi folosite de cluburile sportive. De asemenea dorim să-i reamintim aceluiaşi domn că este plătit din bani publici iar în faptele şi declaraţiile sale este obligat să urmărească interesul comunităţii. În sfârşit sperăm că superiorii domnului Dugăeşescu vor lua act de aceste deficienţe semnalate şi vor lua măsuri ca activitatea de administrare a bazelor sportive să fie gestionată competent şi cu respect faţă de cei care le utilizează. Ar fi păcat ca infrastructura sportivă pusă la dispoziţie de administraţia locală arădeană pentru cluburile ce promovează imaginea Aradului să nu poată fi utilizată din cauza incompetenţei şi neseriozităţii unui angajat.
Comunicat Suporter Club UTA

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *