News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Târgul Tehnic Internațional București deschide cea de-a 42-a ediție Târgul Tehnic Internațional București deschide cea de-a 42-a ediție
Please follow and like us:
Pin Share

Târgul Tehnic Internațional București, își deschide porțile miercuri, la Romexpo, de la ora 10:00, evenimentul fiind la cea de-a 42-a ediție.

Evenimentul se va desfășura în perioada 12 — 15 octombrie și va reuni 160 de companii din 12 țări.

‘Concomitent cu TIB 2016, vor avea loc alte două manifestări de tradiție — ExpoEnergiE — Târgul internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale și Inventika — Salonul de invenții și inovații destinat academicienilor, cercetătorilor și inventatorilor. La TIB expun, pe o suprafață de peste 7000 de metri pătrați, aproximativ 160 de companii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Spania, Turcia și Ungaria, care își întâmpină vizitatorii cu cele mai recente creații’, se arată în document.

În cadrul târgului vor fi prezenți reprezentanți din inginerie mecanică și electrică, mașini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronică și automatizări, roboți industriali, dar și comunicații, IT și software industrial.

‘Vizitatorii vor avea parte de o serie de prezentări și demonstrații de mașini și echipamente care asigură o mai mare flexibilitate și creștere rapidă a productivității, în domeniul industrial și în cele conexe acestuia. Totodată, cei care vor trece pragul standului Dalpa din pavilionul C1 (Inventika) vor beneficia de un cupon ce le va permite alimentarea gratuită cu lichid de parbriz a autovehiculului propriu, pe durata expoziției, la punctul de distribuție aflat în Parcarea B. Dalpa va prezenta în cadrul Inventika un dispozitiv unic la nivel mondial de producere și distribuție a lichidului de parbriz auto. Ariile de interes și atracție ale TIB 2016 vor fi, ca în fiecare an, zonele de robotică și mașini industriale, unde poate fi urmărit întregul proces de realizare a diferitelor piese’, menționează organizatorii.

Un bilet intrare pentru adulți și studenți este de 10 lei/zi, iar copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită. (agerpres.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *