News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tarife promoţionale la Tarom pentru anumite zboruri, efectuate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022 Tarife promoţionale la Tarom pentru anumite zboruri, efectuate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022
Please follow and like us:
Pin Share

Compania TAROM dă startul campaniei ”Fly PROMO”, ce constă în aplicarea unor tarife speciale, care încep de la 119 euro, pentru anumite zboruri efectuate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022 (data ultimului retur).

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES, oferta constă în achiziţionarea de bilete în perioada 27 octombrie – 30 octombrie 2022 pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic – de la 119 euro; pentru călătorii între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Praga, Sofia – de la 139 euro, şi pentru călătorii între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv – de la 159 de euro.

Oferta include: zborul dus-întors, toate taxele incluse, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Termenii şi condiţiile ofertei sunt: perioadă de vânzare – 27 octombrie-30 octombrie 2022; perioadă de călătorie – 15 noiembrie-15 decembrie 2022 (data ultimului retur); perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică; perioada maximă de şedere la destinaţie este de o lună.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

„Rezervarea şi emiterea trebuie să fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată ‘în agenţie’ în termen de maxim 48 de ore; reducerea de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani; modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata unei taxe începând de la 50 de euro, în funcţie de momentul solicitării şi a disponibilităţii tarifelor pe noile date de călătorie; rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zborurile TAROM selecţionate”, precizează compania. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *