News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Te cunosc de undeva!, cel mai nou transforming show, a luat startul în forță sâmbătă seara la Antena 1. Opt vedete concurenți, dar și membrii juriului au trecut prin transformări uluitoare și au dat viață unor personalități din lumea muzicii, spre deliciul telespectatorilor care au rămas și aseară aproape de Antena 1. Maria Buză a fost câștigătoarea primei ediții,  iar Mircea Badea, a făcut show din postura de invitat special.

Freddie Mercury, Cyndi Lauper, 50 Cent, Anda Călugăreanu, Christina Aguilera, Gil Dobrică, Maximilian sau Amy Winehouse au prins viață în interpretarea lui Dan Helciug, Lora, CRBL, Delia Julia, Iulian Vasile, Jorge sau Maria Buză. Concurenții au fost de nerecunoscut, spre deliciul telespectatorilor care nu s-au sfiit să își arate entuziasmul sau surprindere pe pagina de Facebook a emisiunii care a reușit să adune doar în seara premierei aproape 2000 de fani noi. Telespectatorii au rămas și aseară aproape de Antena 1 și cu siguranță nu au regretat.

Pe lângă incredibilele transformări prin care au trecut cei opt concurenți vedetă, telespectatorii s-au putut bucura și de prezența juriului într-o ipostază cu totul inedită. Andrei Aradits a suprins pe toatã lumea intrând în pielea îndrãgitului cântãreţ de muzicã rock Alice Cooper. În costum de piele, lanţuri şi cu smokey eyes, actorul Andrei Aradits a întrecut orice aşteptare și a surprins cu vocea sa. Aurelian Temișan a fost pentru câteva minute Bary White, în vreme ce Ozana Barabancea, cea care este și antrenorul vocal al concurenților, nu doar jurat a acceptat o provocare de zile mari. Artista a fost în deschiderea emisiunii, Luciano Pavarotti, rol pentru care nu doar transformarea fizică a fost dificilă, ci și cea vocală. Andreea Bãlan a intrat în pielea lui Britney Spears şi a dansat şi a cântat live cu un şarpe imens în braţe. Din coregrafia Andreei nu au lipsit nici prizele înalte sau mișcările destul de dificil de executat.

Surprizele primei ediții Te cunosc de undeva! nu s-au oprit însă la prestațiile concurenților și ale juraților. Mircea Badea a fost invitatul special al emisiunii și a făcut show pe ritmurile melodiei Veta, cântată de Ștefan Bănică Junior. Prezentatorul emisiunii În gura presei a reușit să reproducă cu o acuratețe foarte mare gesturile lui Ștefan Bănică, spre încântarea concurenților și a juriului. La final însa, Mircea Badea și-a încheiat numărul într-o manieră originală, printr-un spagat.

Cele opt vedete concurenți s-au străduit aseară să convingă juriul că merită cât mai multe puncte și astfel, statutul de câștigător. Fiecare concurent luptă pentru o cauză socială, iar premiul primit la finalul fiecărei ediții este donat de câștigător cauzei pe care o reprezintă. Câștigătoarea primei ediții a fost Maria Buză. Actrița a intrat în pielea lui Amy Winehouse, surprinzându-i pe toți cu atitudinea, dar și cu interpretarea sa.

Noi surprize ii vor astepta pe telespectatori si săptămâna viitoare, de la 20.20, când concurenții vor trece prin alte transformari senzationale.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *