News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Toamna 2019 aduce la Timișoara oferte alese pentru nunta visurilor Toamna 2019 aduce la Timișoara oferte alese pentru nunta visurilor
Please follow and like us:
Pin Share

Începutul lunii noiembrie este prilej bun de a profita de ofertele minunate prezentate la Târgul de nuntă by Dalisis, care se desfășoară în acest final de săptămână, între 2 și 3 noiembrie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara. Prin achiziționarea din timp a serviciilor pentru organizarea marelui eveniment, miresele și mirii se bucură de reducerile consistente pregătite de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru o nuntă de vis: sute de modele de rochii de mireasă și costume de miri semnate de branduri celebre, decoruri florale spectaculoase, profesioniști foto-video, specialiști în sonorizări, efecte speciale și toate serviciile necesare organizării unor petreceri frumoase. Reducerile și cadourile surpriză pregătite de expozanții talentați vor fi valabile doar pe durata celor 2 zile ale târgului.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Detaliile evenimentului Târg de nuntă by Dalisis, 2-3 noiembrie 2019 le găsiți aici.

Evenimentul poate fi vizitat după urmatorul program:
▶ Sâmbătă, 2 noiembrie: 10:00 – 20:00
▶ Duminică, 3  noiembrie: 10:00 – 18:00

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *