News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

După ce zilele trecute şi-a trimis mama şi sora incognito în Piaţa Universităţii pentru a putea pretinde că familia Ponta e în bune relaţii cu poporul, co-preşedintele USL şi-a făcut curaj şi a ieşit şi el în lume. Nu am altă explicaţie pentru acest gest decât aceea că Victor Ponta chiar a început să creadă în sondajele măsluite, în procentele uriaşe de simpatie cu care se amăgeşte pe la televizor.

Astfel, îmbărbătat de Antene, Victor Ponta, s-a dus să facă o baie de mulţime la Focşani, într-un mediu pe care îl credea securizat de proteste. Însă, cu toată organizarea pesedistă,co-președintele USL a fost întâmpinat cu huiduieli. Surprins de reacţia oamenilor, Ponta şi-a înghiţit pe loc discursul populist şi, vitejeşte, nu a mai spus nimic.

Este o lecţie usturătoare pe care o primeşte Victor Ponta, căruia îi va fi greu de acum înainte să mai mintă că protestele sunt îndreptate numai împotriva puterii. Protestele vizează întreaga clasă politică, iar Opoziţia trebuie să înţeleagă acest lucru, să lase demagogia deoparte şi să adopte o atitudine responsabilă. Oamenii nu uită că şi liderii USL au fost la guvernare, că au ocupat poziţii importante în statul român şi au arătat cu prisosinţă nimicul de care sunt în stare. Din acest motiv, încercările socialiştilor de a poza în alternativă sunt sortite eşecului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *