News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Tara este acoperita de nameti, la Arad dezastrul este total, si asta in conditiile in care nu a nins nici macar pe un sfert ca in sudul tarii, si iata ca avem si masurile noii guvernari care vor scoate tara la „capatul tunelului” – UNIFORMIZAREA PROGRAMULUI DE LUCRU LA BUGETARI.
Marturisesc ca este o masura extrema si neasteptata, chiar guvernul Boc nu a indraznit sa o aplice, in conditiile in care era contestat vehement de catre protestatarii din toata tara. Acum pe langa problemele noastre cotidiene de gen cheltuirea salariilor mari , ocuparea locurilor de munca mult vacantate si nivelul ridicat de trai vom trebui sa fim cu ochii si pe programul uniformizat ca doar asta era cheia prosperitatii si ridicarii PIB-ului national, bugetari cu program sincronizat, ca la inotul sincron cu salt de dublu flic-flac si cu aterizare pe burta.
Nu ma mai aberez ca trebuie sa iau lopata sa-mi curat parcela din drumul de dupa blocurile gri pentru a-mi parca linistit masina, banii dati pe deszapezirea orasului s-au dus pe Muresel, ca noroc ca pe asta inca nu l-au intubat inca, dar nu mai au mult ca restul suntem in „perfuzii”.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *