News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Transport agabaritic pe ruta Borş PTF – Arad – Calafat PTF Transport agabaritic pe ruta Borş PTF – Arad – Calafat PTF
Please follow and like us:
Pin Share

În perioada 07.11.2019 – 13.11.2019, se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: Borş PTF – Centura Oradea – Arad – Lugoj (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeş (Varianta de ocolire Caransebeş) – DN6 – Orşova – DN6 – Drobeta Turnu Severin (Centura Drobeta Turnu Severin) – DN6 – Simian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF. Vehiculul transportă un tramvai.

Lăţimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Şituatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *