News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Silvic, au desfăşurat o acţiune împreună cu lucrători aparţinând Ocolului Silvic Iuliu Moldovan, pe linia transportului şi comercializării materialului lemnos.

În cadrul acţiunii, a fost depistat în trafic C. Adam, din Arad, în timp ce transporta cu un auto, cantitatea de 1,5 metri steri material lemnos specia carpen şi gorun, pentru care a prezentat un aviz de însoţire cu valabilitatea expirată, iar materialul lemnos nu corespundea ca specie cu cel trecut pe respectivul aviz.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 3.000 lei, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

Totodată, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţinea permis de conducere, pe numele său fiind astfel întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *