News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un consilier local arădean este declarat incompatibil de către ANI Un consilier local arădean este declarat incompatibil de către ANI
Please follow and like us:

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă și penală în cazul a 11 aleși locali (4 primari, 3 viceprimari și 4 consilieri locali), printre care și consilierul local al comunei Zimandul Nou, But Cristian.

În perioada 18 iunie 2008 – 29 mai 2014, Cristian But, a participat la deliberarea și adoptarea a cinci Hotărâri ale Consiliului Local al comunei Zimandu Nou privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Zimandu Nou pe anii 2009, 2011, 2012, 2013 și 2014, împreună cu procesele – verbale de ședință, prin care au fost alocate sume de bani de la bugetul local către Asociația „Andrei Șaguna Pro Arad” (asociație în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru fondator).

 

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 75, lit. f) și și art. 77 din Legea 393/2004 și dispozițiile art. 46 din Legea nr. 215/2001.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.