News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un urs sălbatic a apărut în orașul Sibiu, fiind împușcat de către autorități (VIDEO) Un urs sălbatic a apărut în orașul Sibiu, fiind împușcat de către autorități (VIDEO)
Please follow and like us:
Pin Share

Un urs care s-a plimbat miercuri dimineaţă prin municipiul Sibiu a fost împuşcat, pentru că pericolul era prea mare, a anunţat IPJ Sibiu.

„Ursul a fost prins pe strada Lungă, în curtea unei fabrici. S-a încercat împuşcarea cu tranchilizante, fără succes. A fost împuşcat cu o armă de vânătoare”, a declarat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. De menționat că la un moment dat ursul se afla pe acoperișul unei case.

Nicio persoană nu a fost rănită de urs în cele câteva ore în care acesta a alergat pe străzile din oraş, apropiindu-se de zona centrală, chiar în vecinătatea unor hoteluri de trei şi patru stele, unde sunt cazaţi turişti.

Alerta a fost declanşată în urma unui apel la 112.

Sibienii din cartierul Valea Aurie, situat la marginea oraşului, aproape de Pădurea Dumbrava, au mai fost sfătuiţi în 2011 să nu iasă din case, după ce un tigru a scăpat de la Grădina Zoologică. Animalul sălbatic a fost împuşcat.

Acest urs nu a scăpat de la Zoo, ci se pare că a fugit din pădure. (agerpres.ro) Foto: turnulsfatului.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *