News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Emoţie şi nostalgie în două culori”alb-roşu”a cuprins astăzi evenimentul derulat în această după amiază într-unul din centre comerciale ale Aradului, gazdă a primei manifestări dintr-o serie dedicată echipei fanion a Aradului UTA.

Totul s-a derulat în cadrul unei  expoziţii şi a unei întâlniri cu actualii jucători ai UTA-ei cât și cu legendele  grupării textiliste, reuniţi actualmente sub titulatura „Old Boys UTA“. Aceştia au împărţit mingi cu autografele jucătorilor, manifestarea fiind completată şi cu un inedit concurs cu întrebări din istoria UTA-ei, dedicat celor mai mici participanţi la eveniment.

Expoziţia a reprezentat şi ea un magnet pentru cei ataşaţi de „Bătrâna Doamnă“, al cărei trecut glorios a fost readus în faţa celor prezenţi prin intermediul materialelor sportive, insignelor, fanioanelor, fotografiilor, publicaţiilor, programelor de meci. Acestea aparţinând unor colecţionari recunoscuţi, Teodor Puterity, Matei Mândru şi nu în ultimul rând, roşcovanul Flavius Domide, o emblemă şi un simbol a ceea ce a fost odată UTA, echipa cărei Steaua îi trimitea o plachetă de recunoştinţă şi respect pentru eliminarea lui Feynoord. Ce vremuri..!!! (sportularadean)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.