News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

(VIDEO) DOI AGENTI DE LA RUTIERA, ACUZATI CA AU AGRESAT UN BARBAT PENTRU CA NU S-A LEGITIMAT (VIDEO) DOI AGENTI DE LA RUTIERA, ACUZATI CA AU AGRESAT UN BARBAT PENTRU CA NU S-A LEGITIMAT
Please follow and like us:
Pin Share

Doi agenţi de la Poliţia Rutieră Arad sunt acuzaţi de un bărbat că au folosit forţa, pentru că acesta a traversat strada prin loc nepermis şi nu s-a putut legitima, fiindcă nu avea actele de identitate asupra sa. Totul s-a petrecut sub ochii nepoatei bărbatului, în vârstă de 9 ani, care este afectată emoţional în urma scandalului la care a fost martor.

Povestea s-a petrecut în data de 2 noiembrie, în jurul orei 15,00, pe Calea Aurel Vlaicu. Un bărbat a traversat strada, alături de nepoţica în vârstă de 9 ani, iar în momentul în care a ajuns pe trotuar a fost luat la întrebări de către doi agenţi de la Poliţia Rutieră. Aceştia i-au cerut actele, însă bărbatul nu le avea asupra sa. În acel moment, povesteşte bărbatul, nepoata sa a intrat într-un fast food aflat la câţiva metri, aşa că a intrat după ea, de frică să nu se piardă. Bărbatul susţine că imediat au intrat cei doi poliţişti, care l-au agresat şi l-au aruncat între mese. La scena cu pricina au asistat mai mulţi martori, inclusiv angajați ai localului, care sunt dispuşi să dea declaraţii pentru a se face lumină în acest caz. Povestea nu se termină aici, fiindcă bărbatul a fost scos de cei doi poliţişti din fast food şi aruncat din nou la pământ în mijlocul străzii, după cum se vede şi în filmarea realizată de un martor. Totul sub privirile disperate ale nepoatei, care, aşa cum observăm din imagini, este în pragul unei crize, fiind nevoie ca cei prezenţi să o ducă în restaurant, pentru a nu mai vedea agresiunea la care este supus bunicul ei.

După ce l-au trântit din nou la pământ, cei doi agenţi agresivi au chemat un echipaj de poliţie, bărbatul fiind transportat la Secţia de Poliţie Vlaicu. Aici i s-a întocmit două procese verbale, unul pentru trecere prin loc nepermis (amendă pe care a şi plătit-o), iar un altul pentru refuzul de a se legitima. Bărbatul susţine că martorul trecut în procesul verbal nici măcar nu se afla în secţia de poliţie în momentul în care au fost întocmite actele, numele acestuia fiind trecut ulterior, ceea ce arată încă o dată comportamentul abuziv al poliţiştilor.

Sperăm ca reprezentanţii IPJ Arad să demareze o anchetă în acest caz, pentru ca astfel de abuzuri să nu se mai petreacă în municipiul Arad. Până atunci, bărbatul agresat a luat legătura cu un avocat, a obţinut un certificat medico-legal şi este hotărât să depună plângere penală împotriva celor doi poliţişti. Iar imaginile video, în care un bunic este tratat ca un terorist de doi agenţi de la Rutieră, suntem convinşi că le vor fi de mare ajutor atât procurorilor, cât şi şefilor IPJ Arad.


politia rutiera arad – bataie in strada

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *