News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vlad Botoș: Spații pentru copiii medicilor și forțelor de ordine Vlad Botoș: Spații pentru copiii medicilor și forțelor de ordine
Please follow and like us:
Pin Share

USR Arad cere autorităților locale să organizeze spații unde personalul medical, personalul din poliție și ministerul apărării, să își poată lăsa copiii în timpul în care se află la serviciu, în izolare sau carantină.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „În aceste zile trebuie să-i ajutăm pe cei aflați în prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus. Efortul pe care îl depun este substanțial și la fel este riscul la care se supun, ei și familiile lor.

Una dintre problemele cu care se confruntă aceștia este nevoia de a-și îngriji copiii. Nu toți au părinți sau alte rude care să aibă grijă de cei mici, mai ales dacă ambii părinți sunt implicați în îngrijirea bolnavilor sau păstrarea ordinii publice .

În condițiile în care școlile și grădinițele sunt închise, trebuie să le punem la dispoziție spații unde să-și poată lăsa copiii. Acestea trebuie să asigure condițiile de distanțarea socială și igienă necesare.

Cerem autorităților locale să acționeze cu fermitate și responsabilitate în aceste zile, în care măsurile trebuie implementate rapid și eficient. Modul în care au gestionat această criză nu ne mulțumește și ne afirmăm disponibilitatea de a le veni în ajutor.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *