News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

x-style

In perioada 25-27 august 2011 s-a desfasurat ,la Oradea, a IX-a editie a Festivalului concurs “Nymphea Dance” (cea mai importanta competitie nationala destinata formatilor de hip hop ).In

competitei au intrat 46 de formatii, reprezentative pentru cele mai apreciate scoli si cluburi de dans din Romania, care au concurat la 4 categorii: Juniors(7-12 ani), Varsity(13-17 ani),Adults(peste 18 ani) si Mega Show.

La fel ca in 2010 si in acest an Aradul a fost reprezentat de trupa X-STYLE, apartinand Asociatie “Doma Art Style”. Daca anul trecut X-STYLE a realizat o premiera, calificandu-se in finala competitie, anul acesta succesul a fost unul mult mai mare: locul 1 la sectiunea Mega Show.

Acest premiu vina ca o rasplata imensa pentru munca si devotamentul de care au dat dovada membrii formatiei: Belghir Stefania, Bistrian Denisa, Bochis Adelina, Bunaciu Andreea, Chindris Catalin, Ciupa Tobias, Farcut Darius, Krach Malvina, Manea Karina, Mocrjitchi Roxana , Moler Eliza, Morgociu Andreea, Nedescu Alexandra, Piros Andreea Ungurean Alvaro, Vereb Alexandru, Zimmermann Chantal si coregrafii Maura si Dorian Cosma.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *