News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea penitenciarului Arad are deosebita plăcere să aducă la cunoştinţa comunităţii publice locale că în data de 02.07.2010 între orele 09.00 – 14.00 va avea loc evenimentul “ Ziua Porţilor Deschise ”.

Cei interesaţi vor putea vizita mai multe locaţii din incinta instituţiei şi se vor putea informa de la specialiştii ce-i vor însoţii, cu privire la activităţile şi programele educaţionale în care sunt angrenate persoanele private de libertate.

Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu de vizibilitate a instituţiei şi are drept scop conştientizarea opiniei publice cu privire la eforturile depuse şi la rezultatele obţinute de cadrele care îşi desfăşoară activitatea în Penitenciarul Arad.

Accesul în instituţie se va face pe bază de document de identitate valabil ( carte de identitate, buletin de identitate, paşaport ).

Înscrierile pentru acest eveniment se pot face la sediul Penitenciarului Arad, strada 6 Vânători, F.N. sau telefonic la numerele de telefon de mai jos până la data de 01.07.2010, ora15.30.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *