News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Afla AICI cum poarta barbatii din Arad camasa de in! Afla AICI cum poarta barbatii din Arad camasa de in!
Please follow and like us:
Pin Share

Cand temperaturile sunt ridicate, nu este timpul doar pentru tricouri si pantaloni scurti, este de asemenea, sezonul hainelor de in. Aceasta este o tesatura naturala extrem de moale si usoara, care permite circularea aerului, ceea ce o face perfecta pentru tinutele de primavara si pentru cele de vara.

Cu toate ca orice articol vestimentar poate fi confectionat din in, de la costume, la tricouri si pantaloni, cea mai versatila ramane totusi camasa.

Iata cu ce poti sa porti camasa de in si cum sa o incluzi in tinutele tale: 

 

  • Cu pantaloni scurti 

 

O combinatie clasica este cea cu pantaloni scurti. Cu toate acestea, se potriveste la orice pereche, asadar poti incerca si cu una mai eleganta, care sa aiba o lungime pana deasupra genunchiului.

Cand vine vorba despre camasa, exista o multime de culori si modele, cu guler sau fara, dintre care poti alege. Cel mai important este, insa, sa gasesti croiala perfecta pentru corpul tau.

Combinatii cool de nuante, pe care le poti incerca, includ variante precum cele pastelate sau bleumarin pentru pantaloni si alb sau bleu pentru camasa sau orice alt articol preferi pentru partea de sus. Important este sa existe contrast!

 

  • Cu jeansi

 

Blugii merg cu aproape orice, iar camasa de in nu este o exceptie. Una cu maneca lunga si o pereche de jeansi slim sau skinny fit alcatuiesc outfit-ul perfect pentru weekend.

Atat denimul negru, cat si cel albastru se potrivesc. Pentru un plus de stil, iti poti rasuci manecile pana la nivelul cotului si poti opta pentru o pereche de pantofi casual – cei mai bine potriviti sunt tenisii albi.

Simplu, elegant, de vara. Asadar, alege modelul preferat din aceasta gama de camasi. Daca inul nu te-a convins, opteaza pentru variantele clasice din bumbac, simple, colorate sau cu imprimeuri, deoarece recomandarile de mai sus li se aplica deopotriva si acestora.

 

  • Cu pantaloni Chino 

 

Daca vrei sa duci inul in directia smart casual, combina-l cu pantaloni Chino. Pentru un look stilat de vara, aceasta este tinuta pe care trebuie sa o imbraci. Este usor de alcatuit, foarte cool si versatila.

Pantalonii deschisi se potrivesc cel mai bine, asa ca ai putea alege unii kaki, bej sau chiar in nuante pastelate. Camasa poate fi purtata cu manecile rasucite sau nu. Din nou, cheia tinutei sta intr-un contrast intre piese.

Nu-ti face prea multe griji pentru aspectul necalcat al camasii, deoarecce acesta este farmecul ei, dand outfit-ului un aer relaxat.

 

  • Cu jacheta

 

Camasile de in merg cu aproape orice jacheta, deci singura regula pe care trebuie sa o respecti este cea care se refera la bagatul sau nu in pantaloni.

Cei mai multi barbati o poarta pe afara, fiind mai casual. Daca este, insa, prea lunga, s-ar putea ca marimea sa nu-ti fie buna si sa ai nevoie de un numar mai mic. In orice caz, poate fi asortata cu usurinta cu jachete bomber, cardigane, geci usoare sau sacouri.

 

  • La costum 

 

Dupa cum ai observat, inul este o textura contrastanta. Din acest motiv, purtat la costum, va avea un aspect aparte. Desi este o tinuta mai greu, dar nu imposibil de realizat, merita sa incerci. Trebuie sa ai in vedere croiala, care sa fie una fit, iar camasa sa fie intotdeauna bagata in pantaloni.

In rest, asorteaza-le cum ai proceda in orice alta situatie – fie porti o camasa intr-o nuanta neutra, fie costumul va respecta aceasta regula. Spre exemplu, vei combina o piesa bleumarin cu una alba sau una gri cu alta bleumarin, niciodata articole de aceeasi culoare.

Asadar, pentru un look interesant, incearca sa introduci camasa de in in outfit-urile tale si, cu siguranta, vei impresiona cu stilul tau.

Sursa foto: unsplash.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *