News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Alina Pușcaș: „Îmi este frică să nu se întâmple ceva cu relația noastră!” Alina Pușcaș: „Îmi este frică să nu se întâmple ceva cu relația noastră!”
Please follow and like us:
Pin Share

Are o carieră de succes, este una dintre cele mai puternice femei din showbiz, dar și o soție de nota 10. Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare de la „Te cunosc de undeva”, are una dintre cele mai frumoase căsnicii cu Mihai Stoenescu.

Într-un interviu, în exclusivitate pentru Star Matinal, Alina Pușcaș a dezvăluit secretul relației lor. „Am avut perioade grele, dar nu mă pot plânge. Noi, de foarte multe ori, ne luăm o cameră la hotel și facem o escapadă, stăm numai noi doi. Luăm o cină romantică în cameră sau în restaurantul hotelului. Ne-am pus în minte că este foarte important să facem astfel de ieșiri în cuplu. E important să nu uiți că ești soț, soție”, explică Alina Pușcaș.

Așa au reușit prezentatoarea tv și soțul ei să își păstreze focul pasiunii la fel ca la început și să nu ajungă în prag de despărțire, ca majoritatea cuplurilor din zilele noastre: „Am auzit foarte multe cupluri care s-au despărțit după ce au devenit părinți. Eu încurajez foarte mult timpul petrecut în doi. Totul poate deveni foarte ușor într-o monotonie și să te desparți”. spynews.ro

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *