News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Protagonista reality-show-ului de la Euforia TV – Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri, Anamaria Prodan Reghecamf a avut timp câteva zile după întoarcerea din cantonamentul ce a avut loc  în Antalya, o stare generală de rău care a alarmat întreaga familie.

Acuzând probleme cu somnul şi stări continue de vomă, până să ajungă la medic, Anamaria şi-a sunat mama, binecunoscuta interpretă de muzică populară Ionela Prodan, care a sosit într-un suflet. Aflând toate simptomele Anamariei, Ionela Prodan a sfătuit-o să facă întâi de toate un test de sarcină.

Din momentul în care Sexy Impresara a făcut testul şi până când a aflat rezultatul, toată familia a stat ca pe ace, iar pulsul a crescut şi mai mult când rezultatul a fost POZITIV!

Deşi nu îi era frică de barză şi de o a patra operaţie de cezariană – care reprezintă de fapt un risc foarte mare, ea având deja la activ încă trei operaaţii- Anamaria Prodan şi-a făcut de urgenţă programare la medic.

După controale amănunţite medicul i-a dat însă vestea că alarma era falsă. Tot disconfortul şi stările de rău fuseseră din cauza deplasării, a schimbării de climă şi a alimentaţiei.

Un pic dezamăgită, Anamaria şi-a sunat familia pentru a o linişti.

 

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri este un reality-show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan Reghecampf. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, de la ora 20:00, puteţi urmări întâmplările de zi cu zi ale vedetei, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu Reghecampf, toate în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *