News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ANOTIMPUL IUBIRII: CUM ÎL CUCEREȘTI VARA ACEASTA? ANOTIMPUL IUBIRII: CUM ÎL CUCEREȘTI VARA ACEASTA?
Please follow and like us:
Pin Share

E drept că iarna te incălzește dragostea, dar vara este anotimpul declarat al iubirii! Dacă visezi de mult timp la tipul acela mișto pe care îl vezi zilnic la  birou, ar fi bine să faci mai mult decât să visezi. Profită de vremea bună și scoate arsenalul. Cucerește-l și asigură-te că  iarna viitoare  are cine să te încălzească!

 

Sfaturi pentru cuceritoare!

 

O femeie poate să fie atrăgătoare atât în pantaloni cât și în fustă. Cu sau fără decolteu. Atitudinea este cea mai importantă. Atât timp cât ai încredere în tine, nu ai nevoie decât de câteva trucuri feminine care nu prea dau greș!

 

1, Fă o schimbare de look. Chiar dacă se spune că bărbații nu prea observă schimbările pe care le fac femeile după ce ies de la coafor, nu e chiar adevărat! O tunsoare chic, o culoare nouă, câteva bucle sau, de ce nu, un breton, te pot scoate în evidență. Asigură-te că la noul look adaugi o ținută potrivită. Degeaba machiajul și părul sunt de 5 stele dacă o să porți aceiași blugi monotoni cu balerinii tăi de piele vechi de câțiva ani

 

2, Schimbă stilul vestimentar. Nu trebuie să îți arunci toate hainele și nici să îți sacrifici câteva salarii pentru o nouă garderobă. Fă o curățenie în dressing și vezi ce ai mai uitat pe acolo. Incearcă să combini hainele și în alt mod. Dacă chiar nu te pricepi deloc apelează la un consultant de stil. Acesta  se va ocupa de șifonierul tău cu haine, va organiza garderoba și îți va arăta cum să combini obiectele vestimentare pe care deja le ai. Nu costă mult și o să te scoată din încurcătură. Cu siguranță nu vei trece neobservată și vei primi aprecieri care vor stârni interes!

 

3, Aranjează-ți casa într-un stil simplu și modern! Dacă deja ai reușit să ieși cu burlacul dorit, ar trebui să știi că va dori la un moment dat să știe cum arată locuința ta. Pentru că un spațiu intim spune multe despre o persoană. Creează o ambianță plăcută, intră pe WWW.LEDEL.RO și achiziționează câteva becuri cu led sau, de ce nu, poți să te uiți la plafoniere de tip LED, care sunt simple și de bun gust. Nu sunt scumpe și pot înlocui cu succes becurile vechi sau lustrele de pe vremea bunicii. Asigură-te că ai culoare la tine acasă. Dacă livingul  îți pare puțin cam trist și monoton poți achiziționa și câteva perne colorate. Costă puțin și va schimba în bine aspectul casei tale. Nu vrei să creadă că și tu ești o persoană plictisitoare, nu-i așa?

 

4, Îngrijește-te indiferent de cât de obosită ești. Nu pleca la birou cu oja sărită pe jumătate din unghii sau cu părul vâlvoi. Curăță-ți pantofii înainte de a-i încălța și folosește un parfum discret în cantități mici. Siur că este bine să miroși frumos, dar asta nu înseamnă că trebuie să torni jumătate de sticlă pe tine.

 

În cazul în care tipul pe care îl placi nu dă semne că ar vrea să te cunoască mai bine, treci peste!  Nu este cazul să încerci mai multe trucuri, pentru că ai deveni cam insistentă. Un bărbat, oricât de timid ar fi, cu siguranță știe când își dorește ceva și va da de înțeles sau chiar va spune direct. În final, nu ai nimic de pierdut dacă încerci, dar nu exagera! Întotdeauna se va găsi un alt tip și mai potrivit!

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *