News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

10.000 de perne au pornit deja spre cele trei oraşe în care astăzi se va da cea mai mare bătaie cu perne din România. Clujul este unul dintre oraşele care îşi aşteaptă locuitorii să sărbătorească iubirea într-un  mod distractiv şi original alături de Antena 1. Burlacul Vladimir Drăghia va fi aproape de ardeleni la cea mai mare bătaie cu perne din România. Surprizele nu se opresc aici. Diana Hetea, finalista X Factor va cânta la evenimentul organizat de Antena 1, iar clujenii vor avea ocazia să câştige numeroase premii tentante.

Atsăzi, Antena 1 ne invită la Pufstock, cea mai mare bătaie cu perne din România.  Pregătirile sunt în toi, iar vedetele Antenei 1 sunt nerăbdătoare să repete experienţa de anul trecut. Clujul, Iaşiul şi Constanţa sunt în acest an oraşele în care Antena 1 va organiza de Dragobete cea mai mare bătaie cu perne.

La Cluj, Vladimir Drăghia va aduce iubirea mai aproape de ardeleni. Pe Burlac îl va însoţi Diana Hetea. Aceştia le dau întâlnire îndrăgostiţilor la ora 16.00, în Iulius Mall Cluj, câmpul de lupta pentru o super bătaie cu perne. Nu vor lipsi nici premiile. În Cluj, Antena 1 pune la bătaie 10 abonamente de câte o luna şi un abonament pentru un cuplu de şase luni la World Class, unul dintre cele mai bine cotate centre de întreţinere corporală din ţara noastră.

Telespectatorii care însă nu vor putea ajunge la Pufstock, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de vineri şi din emisiunea Acces Direct.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *