News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Când ministrul de externe al României, Teodor Baconschi, anunţa la“marele congres PDL-ist” că va aduce în ţară, pentru PDL, peste un milion de voturi, am crezut că este o promisiune de politician nătâng, fără acoperire. Însă foarte rapid mi-am dat seama că PDL are într-adevăr un plan de a scoate din pământ un număr de voturi care să le peticească serios scorul electoral în 2012. Iată că în urmă cu o săptămână, domnul Baconschi ne-a arătat că nu a glumit.

Deschiderea Biroului Consular de la Ungheni este un indiciu cu privire la planul electoral al ministrului Baconschi. Interesantă şi prezenţa domnului Ioţcu la acea întâlnire, pentru a semna înţelegerea de colaborare între Judeţul Arad şi Raionul Ungheni.

Doresc să fim bine înţeleşi, eu sau PNL nu suntem împotriva acordării mai uşoare a vizelor pentru cetăţenii moldoveni, pentru că până la urmă sunt fraţii noştri de sânge. Sunt şi ei cetăţeni europeni şi ar trebui cât mai devreme să beneficieze de pe urma drepturilor şi libertăţilor democratice oferite în interiorul Uniunii Europene. Însă domnii Baconschi, Ioţcu şi colegii lor de partid, trebuie să ştie că suntem cu ochii pe domniile lor. Planul lor de fabricare a voturilor va fi dejucat, nu vor mai putea frauda nimic în 2012! Domnul Ioţcu poate sta liniştit, nu-l va vota nimeni din Ungheni pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, sau pentru orice post unde îl va lăsa Gheorghe Falcă să candideze. Şi dacă tot face “vizite externe”, îi recomandăm preşedintelui Consiliului Judeţean Arad să îşi cumpere cartea “Codul bunelor maniere”, pentru a nu ne face de râs judeţul prin comportamentul său… necizelat. (comunicat PNL Arad)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *