News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Autostrada Arad-Timișoara este blocată, din cauza unui accident Autostrada Arad-Timișoara este blocată, din cauza unui accident
Please follow and like us:
Pin Share

Circulaţia pe sensul de mers Arad-Timişoara al autostrăzii A1 este întreruptă de la ora 6,00, marţi, fiind deviată pe DN 69, după ce, în urma unei tamponări, cantităţi mari de bitum s-au scurs pe asfalt dintr-o autocisternă.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în tamponare au fost implicate un autotren încărcat cu fier vechi, o autocisternă cu bitum fierbinte şi un autoturism.
„Există scurgeri de bitum, iar traficul a fost întrerupt”, precizează ISU Arad.
„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani.
În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *