News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura  vineri, 28 septembrie 2012, la nivel național, respectiv la nivelul tuturor agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.

În Arad, Bursa locurilor de muncă va avea loc la restaurantul Bucegi (fosta sală Bingo), din Piața Gării nr. 11, cu începere de la orele 09:00.

Evenimentul are următoarele obiective:

–         facilitarea contactului direct între angajatori şi persoanele interesate în vederea obţinerii unui loc de muncă;

–         promovarea serviciilor oferite de AJOFM Arad și a facilităților prevăzute de lege pentru încadrarea tinerilor absolvenți;

–         prezentarea oportunităților oferite de rețeaua Eures

Bursa locurilor de muncă pentrui absolvenți constituie o foarte bună oportunitate pentru ca tinerii să aibă un prim contact cu angajatorii, să dobândească abilitățile necesare prezentării cu succes la interviul de angajare, precum și să găsească un loc de muncă potrivit pregătirii lor . De asemenea, edițiile trecute ale Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți s-au bucurat de un larg interes, atât în rândul celor care își caută un loc de muncă, cât și al angajatorilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *