News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

“ Rolul primăriilor este unul major în ceea ce privește acordarea alimentelor către persoanele defavorizate. De aceea fac apel la edilii șefi ai comunelor și orașelor de pe raza județului Arad să se implice în acest program. Am încredere în ei și în modul responsabil în care se preocupă de sprijinirea oamenilor cu nevoi speciale”, affirmă deputatul Ciprian Luca.

Ajutoarele primite în acest an de la Uniunea Europeană constau  în făină albă de grâu, paste făinoase, biscuţi, orez, ulei, fasole, mazăre în conservă, bulion, roşii în bulion, zahăr şi mălai.

De aceste produse  beneficiază persoanele expuse riscului de excluziune socială. “ E vorba despre persoane cu venit minim garantat, şomeri înregistraţi, pensionarii sistemului public de pensii cu o pensie mai mică de 400 de lei pe lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat neinstituţionalizate. În condițiile în care și așa nivelul de trai al românilor este deocamdată mult prea scăzut, să încercăm să depunem toate eforturile necesare pentru ca atunci când putem să venim cu orice mijloc posibil în sprijinul comunităților care au cu adevărat nevoie de sprijin”, a conchis deputatul Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *