News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Codul de procedură fiscală a fost modificat prin OG 2/2012, publicată în M.O. nr. 71/30.01.2012

Cu privire la comunicarea actelor administrative contribuabililor au fost aduse îmbunătăţiri ale legislaţiei în sensul că:

Actul administrativ fiscal se comunică prin remiterea acestuia contribuabilului/împuternicitului, dacă se asigură primirea sub semnătură a actului administrativ fiscal sau prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Actul administrativ fiscal poate fi comunicat şi prin alte mijloace cum sunt fax, e-mail sau alte mijloace electronice de transmitere la distanţă, dacă se asigură transmiterea textului actului administrativ fiscal şi confirmarea primirii acestuia şi dacă contribuabilul a solicitat expres acest lucru.

În cazul în care comunicarea nu a fost posibilă, după caz, conform procedurilor menţionate anterior, aceasta se realizează prin publicitate, respectiv prin postarea pe site-ul instituţiei.

Mai citeste si:  Premierul Emil Boc a cerut scurtarea termenelor de procesare a cererilor de rambursare şi pentru proiectele din agricultură cu finanţare europeană

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.