News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

“ E necesar ca în astfel de momente cheie să dăm dovadă de unitate. E nevoie să luptăm împreună împotriva intențiilor mizere ale actualei administrații care încearcă prin orice mijloc să “pună mâna” pe încă un spațiu în centrul orașului pe care să îl folosească în scopuri personale. Sunt de-a dreptul șocat de modul în care încearcă Puterea PDL-istă de la nivelul municipiului Arad să își justifice gestul în fața oamenilor spunându-le că nu îl desființează ci e vorba despre o relocare a acestuia. Am impresia că acești oameni care vremelnic conduc destinele urbei, ne consideră pe noi, alegătorii de rând, niște troglodiți. Altfel nu îmi explic această scuză de-a dreptul puerilă lansată pe piață. Dacă e vorba despre o relocare, mă întreb oare cum va putea administrația Falcă să mute copacii din actualul parc al copiilor?”, întreabă deputatul Ciprian Luca.

Demnitarul arădean apreciază că demersul Primăriei este similar cu cel pus deja în practică în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Observ că administrația publică locală a început un altfel de curățenie de primăvară. În loc să curețe străzile de mizerii, edilul orașului dispune tăierea arborilor vechi de zeci și zeci  de ani. Au început anul cu tăierea copacilor din curtea Spitalului Județean și acum vor să continue cu cei din Parcul Copiilor, aceeași soartă având-o anul trecut și cei din Parcul Europa. O adevărată bătaie de joc la adresa orașului și a fiecărui cetățean al Aradului, în parte. Nu putem tolera la infinit o asemenea atitudine. Nu putem accepta distrugerea orașului pentru îmbogățirea unui grup de parvenți ajunși la putere prin furturi, șantaj și voturi cumpărate. Nu putem accepta ca acești oameni să distrugă viitorul copiilor noștri. Aradul se mândrește cu un parc al copiilor deosebit și trebuie să încercăm să îl dezvoltăm, nicidecum să îl distrugem. Așadar, haideți să fim uniți și să luptăm împotriva demersurilor PDL de a-l desființa. Să spunem NU abuzurilor PDL-iste. Sa luptăm pentru drepturile noastre, ale copiilor noștri și ale generațiilor viitoare”, a conchis deputatul Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *