News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

 

Preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, atrage atenţia că singurele preocupări ale PD sunt acelea de a folosi instituţiile statului ca instrumente în slujba sa şi împotriva adversarilor şi acelea de a crea diversiuni pentru a abate atenţia publicului de la problemele reale ale ţării. Din acest motiv, Uniunea Social Liberală a propus câteva măsuri concrete, legate de adevăratele probleme cu care se confruntă populaţia. Între acestea, se numără crearea unui comitet anticriză şi reducerea TVA la produse alimentare, lucruri care ar veni în sprijinul populaţiei.

„USL susţine formarea unui comitet anticriză, alcătuit din reprezentanţii guvernului, ai opoziţiei şi ai Băncii Naţionale, având în vedere dificultăţile economice din plan european. Dorim un dialog cu guvernul şi majoritatea parlamentară pentru evitarea unei crize a alimentelor. În acest scop USL a propus un set de măsuri: reducerea TVA la produse agroalimentare, sprijinirea producătorilor interni şi măsuri de combatere a evaziunii fiscale”, a declarat Ioan Cristina. Acesta avertizează că o creştere a preţurilor la alimente din toamnă ar afecta şi mai mult o populaţie deja sărăcită de măsurile aberante luate de guvernul Boc.

„USL a venit cu soluţii pozitive, cu propuneri concrete, constructive. Din păcate acestea se lovesc de autismul actualei puteri. PD respinge din start orice propunere care vine din partea opoziţiei şi refuză dialogul, nu numai cu USL, ci şi cu societatea”, a mai precizat Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *