News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri după-amiază, în prezenţa marii majoritaţi a liderilor judeţeni, Colegiul 3 al PD-L Arad şi-a ales structura de conducere. Şedinţa a avut loc la Palatul Cultural. Cu toată presiunea mediatică şi politică la care a fost supus partidul de guvernământ, sala a fost plină, dovadă ca la Arad se menţine popularitatea PD-L. Au luat cuvântul toţi cei 7 parlamentari arădeni ai PD-L, alături de Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, de Adrian Ţolea, vicepreşedinte al CJA şi de Geanina Pistru, viceprimar al muncipiului.
Ideile principale rezultate din discursurile lor au fost proiectele realizate în Arad, dar şi necesitatea restructurării statului şi a unei descentralizări reale.
Structura de conducere a Colegiului 3 al PD-L are în frunte pe Adrian Niţu şi Ovidiu Marian desemnaţi preşedinţi cât şi pe Florin Popa şi Cosmin Şerb – preşedinţi executivi, Adriana Chirilov – secretar general, Glad Varga secretar general adjunct şi Gheorghe Schill şi Teodor Gligor, vicepreşedinţi. (comunicat PDL)
P.S. Se zvonea ca edilul nostru Gheorghe Falca nu va fi prezent la intalnirea reprezentanţilor sindicatelor, asociaţiilor şi organizaţiilor care formează Consiliul Local Civic deoarece va fi la alegerile colegiului 3, tzeapa se pare ca si de aici a fost absent.
Pentru a da o putere mai mare partidului la moda va fi alegerea a cate doi presedinti.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *