News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Multora le vom părea plictisitori abordând din nou subiectul Lacului din Pădurice, dar poate celebra „picătură chinezească“ va avea pana la urma efect şi va reuşi să determine administraţia locală să facă ceva în legătură cu această deja „veşnică“ problemă. Atunci când tinerii conservatori au solicitat primăriei aprobarea pentru ecologizarea lacului au fost refuzaţi, cei din Palatul Administrativ argumentând că desfăşoară acţiuni ample de acest gen în zonă. Trebuie să recunoaştem că acestea au avut efect! Luciul de apă arată perfect, te îmbie, având în vedere căldura, chiar la baie, iar în jurul lacului e o curăţenie exemplară. Arădenii sunt impresionaţi de felul în care primăria a rezolvat problema Lacului din Pădurice!

Fotografiile sunt elocvente. Ele au fost făcute duminică la amiază, o zi în care oamenii mai ies la plimbare, iar unii aleg chiar parcul şi lacul din Pădurice. Cu ce impresie credeţi că rămân? Poate o să fim acuzaţi că fotografiile sunt trucate…Vă asigurăm că sunt reale.

Vegetaţia şi iarba crescută pe luciul apei se poate cosi, sugerăm edilului şef să-şi cheme şeful de partid care a demonstrat că la asta se pricepe…. (comunicat PC Arad)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *