News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Conducerea „Bătrânei Doamne” şi-a mai dovedit odată limitele. Şefii arădenilor au apelat la Dodo Digbeu, însă nu s-au asigurat că se vor şi putea baza pe el măcar până la finalul campionatului. Viza de şedere a mijlocaşului ivorian expiră pe 26 martie, adică exact ziua meciului cu Petrolul Ploieşti, după care el trebuie să părăsească România. E adevărat, utiştii au făcut eforturi să obţină permis de muncă pentru fotbalistul de culoare, însă ştiau că au slabe şanse să reuşească acest lucru în decurs de trei luni. La FRF, jucătorul a putut fi legitimat pe baza unei autorizaţii de muncă şi dovada că s-au făcut toate demersurile pentru rezolvarea defintivă a situaţiei.

Mai citeste si:  Eberle la Arad (VIDEO )

Aşadar, Digbeu e nevoit să iasă din România la finalul acestei săptămâni pentru a nu ajunge la un centru pentru imigranţi. De asemenea, termenul trebuie respectat şi pentru ca demersul grupării „textiliste” de a obţine permisul de muncă să nu eşueze. Conducerea UTA-ei nu a abandonat lupta şi va încerca un „artificiu” pentru ca ivorianul să mai poată rămâne cel puţin o lună de zile la Arad.

Cert este că de la finalul acestei săptămâni, stafful tehnic trebuie să ia în calcul, la modul cel mai serios, despărţirea de un fotbalist pe care se bazau în acest retur de campionat. „Într-adevăr, e destul de neplăcut să afli că nu mai poţi conta pe un fotbalist pe care l-ai pregătit într-un cantonament şi l-ai folosit în meciurile de verificare. Dacă Dodo pleacă o să rămânem fără dublură pe postul de coordonator de joc, ceea nu ne pică deloc bine. Totuşi, încă avem speranţa că se va rezolva cumva situaţia jucătorului şi ne vom mai putea baza pe el. E un fotbalist bun, talentat şi cred că ar avea un cuvânt de spus în acest campionat”, ne-a mărturisit Dan Stupar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Mai citeste si:  Național Sebiș speră să fie liderul de toamnă

Rămâne de văzut dacă Dodo Digbeu va fi inclus în lotul ce va face deplasarea la Ploieşti şi asta pentru că jucătorul ar trebui ca la finalul celor 90 de minute ale meciului cu Petrolul ar trebui să aleagă un drum diferit de cel al delegaţiei „textiliste”. În acest retur, Digbeu a evoluat o singură repriză pentru UTA, în deplasarea de la Slatina, el neapucând să redebuteze şi în faţa fanilor „alb-roşii”. (sportarad)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.