News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 27 martie a.c, în jurul orei 11.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat, pe număru unic de urgenţe 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că 4 persoane sustrag materiale de construcţii din incinta fostului Combinat Chimic din loc. Vladimirescu..
În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde i-a prins în flagrant pe E. Ilie de 33 de ani, B. Cosmin de 37 de ani, Ş. Marius de 30 de ani şi L. Ramona de 35 de ani, toţi având domiciliul pe raza com. Vladimirescu.
Aceştia au pătruns în incinta fostului Combinat Chimic, reuşind să încarce într-o căruţă 1000 de cărămizi cu scopul de a le valorifica ulterior.
Cantitatea de materiale de construcţii sustrasă, în valoare totală de aproximativ 2500 lei, a fost ridicată de la făptuitori şi restituită reprezentanţilor societăţii păgubite, prejudiciul fiind recuperat integral.
Jandarmii le-au întocmit celor 4 persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *