News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zilele trecute, în timp ce filma pentru reality-show-ul de la Euforia TV, “Prodanca&Reghe:Dragoste în prelungiri”, Prodanca a fost surprinsă pe stradă cu fiul ei.Anamaria îl iubeşte foarte tare pe, Laur jr. în vârstă de 3 anişori pe care toată lumea îl strigă Bebe. Este peste tot cu ea. Uneori îl ia cu ea chiar şi la meciuri, deşi tensiunea este foarte mare, dar lui Bebe îi place şi este foarte cuminte.

„M-am hotărât. Vreau ca fiul meu să fie un adevărat gentleman. Să aibă grijă de fete şi să le respecte”, a declarat vedeta Euforia TV.

Ca atare, Anamaria a ieşit în oraş cu Bebe. L-a dus la restaurant. I-a arătat cum se comandă mâncarea şi cum e frumos să stai la masă, apoi la dus la shopping. Cei doi s-au oprit graţios în faţa unui magazin de bijuterii cu un nume foarte sugestiv, „Queen /King” -Regina fotbalului românesc şi Regele ei -cel mai scump băieţel din lume.

Cât de bine a înţeles Bebe să se poarte cu fetele şi ce a mai făcut familia Prodan-Reghecampf,

aflaţi în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

  

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *