News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Organizaţiile Judeţeană şi Municipală PSD Arad au constatat uriaşa fraudă produsă în Partlamentul României la votul final dat pe proiectul noii Legi a pensiilor. Amendamentul PSD privind stabilirea punctului de pensie la valoarea de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost adoptat în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului dar maşina de vot portocalie, prin votul dat în plen, nu a acceptat acest punct de vedere.

 Protestăm faţă de falsul grosolan, faţă de infracţiunile comise de către preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, la numărarea voturilor. Ştiam până acum că avem un inculpat trimis în judecată pentru fapte grave de corupţie care exercită încă şi mandatul de primar al municipiului Arad, am văzut cu toţii că avem un guvern incompetent şi anti-social şi iată, avem şi un parlamentar care exercită funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor care a săvârşit fapte penale, în direct, la televizor, falsificând rezultatul votului.

 De asemenea, toţi parlamentarii PDL din judeţul Arad au fost de acord cu frauda la vot şi ieri, având maşina de vot obedientă Preşedintelui Băsescu, nu au acceptat reluarea numărării voturilor acordate în plen Legii pensiilor. Spre ruşinea lor, parlamentarii PDL cărora arădenii le-au acordat încrederea au mai dat o lovitură, de data aceasta pensinoarilor, legalizând prin votul lor acest nou abuz al guvernării Băsescu – Boc.

 PSD Arad condamnă atitudinea parlamentarilor PDL şi le solicită public să explice arădenilor raţiunea votului pe care l-au acordat ieri în Parlament, ignorând interesele a milioane de cetăţeni. În numele acestora, în numele membrilor PSD Arad şi al tuturor arădenilor, solicităm Procurorului General al României să dea curs de îndată sesizărilor penale formulate în legătură cu votul la Legea Pensiiilor iar Preşedintelui Traian Băsescu, dacă legea nu va fi revotată cu respectarea Constituţiei, să nu o promulge.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *