News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

arad_orasulmeu2

Elevii clasei a I-a A, de la Școala Gimnazială ” Aurel Vlaicu ” Arad, ( prof. Carmen M. Crișan ), au lansat zilele acestea proiectul ” Arad, orașul meu ”. Aducerea școlarilor în mediul social ( prin vizite tematice), este o parte importantă a unui program conștient de educație civică, pentru că nimic nu poate înlocui propriile experiențe ale copiilor, care îi ajută cel mai bine să înțeleagă viața comunității, sistemele naturale, instituțiile și rolul lor, conviețuirea în societate.

Implicarea în activitățile cu caracter nonformal vor răspunde  intereselor și preocupărilor elevilor, punându-le  în valoare talentele și capacitățile din  diferite domenii și formându-le competențe de comunicare pentru valorificarea experiențelor de viață dobândite.

„Prin acest proiect, prin activitățile pe care ni le-am propus, micul- viitor Om Mare își va cunoaște orașul natal, unele obiective turistice, economice. De asemenea dorim să oferim copiilor oportunități pentru conștientizarea apartenenței lor la spațiul cultural și istoric în care trăiesc. Astfel vor dobândi multiple posibilități de comunicare publică și de relaționare interpersonală. Mulțumim pe această cale Primăriei Arad care prin Biroul de Informare turistică, ne-a sprijinit în realizarea primei activități” ne-a comunicat iniţiatorul acestui proiect, prof. Carmen M. Crişan.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *